Ndërlidhjet

TIRANË


Në Tiranë sot u mbajtën zgjedhjet për kryetar të Bashkisë dhe për Këshillin Bashkiak. Siç dihet këto zgjedhje u përsëritën pasi votimet e 12 Tetorit ishin shpallur të pavlefshme. Është raportuar se dalja në zgjedhjet e sotme ishte e ulët.
XS
SM
MD
LG