Ndërlidhjet

DUBLIN


Përmirësimi i mardhënieve mes Shteteve të Bashkuara dhe Evropës do të jetë qëllimi kryesor i Irlandës, gjatë gjashtë muajve të ardhshëm që Dublini do të ketë kryesinë e rradhës së Bashkimit Evropian.
Kështu ka deklaruar ministri i jashtëm irlandez, Brian Cowan, i cili ka theksuar se mardhëniet ndër-atlantike janë tejet të rëndësishme".
XS
SM
MD
LG