Ndërlidhjet

VILINUS


Presidenti i Lituanisë, Rolandas Paksas, ka shkelur kushtetutën, kur ka vendosur t'i japë nënshtetësinë lituaneze një biznesnmeni rus, i cili kishte ndihmuar financiarisht fushatën e tij zgjedhore.
Ky është vendimi i Gjykatës Kushtetuese të Lituanisë, sipas së cilës, biznesmeni në fjalë është i njohur dhe për tregtinë e armëve me Sudanin.
XS
SM
MD
LG