Ndërlidhjet

KABUL


Qeveria e Indisë ka bërë donacione të rëndësishme në paisje për ushtrinë e Afganistanit.
Kjo ndihmë është pjesë e angazhimit të Indisë në Afganistan edhe në sektorë të tjerë si arsimi, transporti dhe shëndetësia.
XS
SM
MD
LG