Ndërlidhjet

ATHINË


Ministri grek i punëve të jashtme, George Papandreou deklaroi se intervenimi ndërkombëtar ushtarak në Maqedoni, mund të paraqitet i domosdoshëm nëse forcat qeveritare dhe kryengritësit shqiptarë dështojnë të gjejnë një zgjidhje politike për të ndalur gjakderdhjen.
Ministri Papandreu këto komente i bëri pas takimit me kryeministrin Costas Simitis, të cilin e informoi për punimet e takimit ministror të Bashkimit Evropian në Luksemburg.
XS
SM
MD
LG