Ndërlidhjet

SHKUP


Agjencia AP transmeton se kryetari i Maqedonisë, Boris Trajkovski, ka deklaruar se është në përfundim e sipër formimi i një njësiti elit ushtarako – policor për të luftuar “ekstremistët”. Ky njësit do ti nënshtrohet një trupi të posaqëm qeveritar që përfshinë edhe minsitrin e mbrojtjes, atë të brendshëm, ministrin e jashtëm dhe shefin e shtatmadhorisë së ushtrisë. Shef i ri i shtatmadhorisë u emërua Pande Petrovski, pasi Jovan Andrevski dha dorëheqje.
XS
SM
MD
LG