Ndërlidhjet

SHKUP


Zyrtarë të lartë qeveritarë të Maqedinisë kanë hedhur poshtë planin për paqë të kryengritësve shqiptarë duke thënë se është absolutisht e papranueshme që të negocohet me grupe të armatosura paramilitare, siç janë shprehur, veçanërisht kur egzistojnë përfaqësuesit legjitim të shqiptarëve. “Ata që vranë ushtarët dhe policët tanë dhe sulmuan territorin e Maqedonis nuk munden thjeshtë të ndryshojnë uniformat”, ka thënë zyrtari që nuk deshi të identifikohet.
Zyrtari ka thënë se një amnisti e përgjithshme, sidoqoftë, është e papranueshme.
XS
SM
MD
LG