Ndërlidhjet

NJU JORK


Këshilli i Sigurimit i Kombeve të Bashkuara ka përcaktuar 27 Qershorin, si datë kur do të votohet për Sekretarin e ardhshëm të kësaj Organizate. Sipas Anwarul Chowdhury, ambasador i Bangladeshit në OKB dhe aktualisht president i Këshillit të Sigurimit, nuk ka kundërshti për kandidaturën e Kofi Ananit, i cili pritet të ri-zgjidhet në postin e lartë, nga përfaqësuesit e 189 anëtarëve të Kombeve të Bashkuara.
XS
SM
MD
LG