Ndërlidhjet

SHKUP


Autoritet maqedonase kanë lejuar furnizimin me ushqim dhe ilaçe të rajonit që mbajnë nën kontroll kryengritësit shqiptarë, si pjesë e marrëveshjes të ndërmjetësuar nga OSBE-ja, e cila mundëson furnizimin e rregullt me ujë të banorëve të Kumanovës. Mbrëme Qeveria u lejoi agjencive humanitare të dërgojnë ushqim dhe ilaçe për civilët që kanë mbetur në fshatrat e atjeshëm, kurse inxhinjerëve iu lejua prania tek rezervoaret akumuluese afër Likovës, nga të cilët furnizohet me ujë popullata e Kumanovës.
XS
SM
MD
LG