Ndërlidhjet

SHKUP


Bisedimet rreth planit Trajkosvski kanë hyrë në ditën e katërt ndërsa nuk duket ende në horizont koha e përfundimit të tyre. Sipas agjencisë AP, burime qeveritare akuzojnë palën negociatore shqiptare për, sic thuhet, "kërkesa të papranueshme". Të tilla kërkesa kanë të bëjnë me sigurimin e të drejtës së vetos mbi vendimet qeveritare dhe krijimin e postit të zëvendës-kryetarit të shtetit, post ky i cili do t’i kalonte një përfaqësuesi shqiptar.
XS
SM
MD
LG