Ndërlidhjet

SHKUP


Zëdhënësi i Armatës maqedonase, koloneli Blagoja Markovski, citohet të ketë thënë se forcat qeveritare dhe kryengritësit shqiptarë kanë këmbyer zjarr në afërsi të fshatrave Sllupçan dhe Nikushtak. Sipas raporteve këto përleshje kanë qenë ndër më seriozet që nga ndërprerja e operacioneve qeveritare kundër kryengritësve. Nuk raportohet për të lënduar nga asnjëra palë.
XS
SM
MD
LG