Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara janë të gatëshme të bashkëpunojnë me Rusin në përpjekjet për të parandaluar rrëshqitjen e Maqedonis në jostabilitet,ka deklarruar mbrëme presidenti
George Bush. Besoj se mund të punojme me Rusët .Ne ndajme të njëjtin interes,e ky eshtë Maqedonia stabile, ka theksuar George Bush ,pas takimit që kishte ditë më parë me presidentin Vlladimir Putin në Slloveni.
George Bush ka theksuar se Shtetet e Bashkuara mbështetsin fuqishëm bisedimet vijuese midis lidershipit Maqedonas dhe atyre Shqiptarë me qëlim të kënaqjes së nevojave të Shqiptarëve të atjeshem, ka theksuar presidenti Amerikan.
XS
SM
MD
LG