Ndërlidhjet

SHKUP


Një zyrtar i lartë nga radhët e Partis për Prosperitet Demokratik ka shfqur shpresën se një këthesë në bisedimet për parandalimin e shkallëzimit të luftës në Maqedoni dhe fashitjen e krizës mund të arrihet gjatë rundit të pestë të negociatave. Zëdhënësi i PPD-së,Zahir Bekteshi ka paralajmëruar se është i mundëshëm një kompromis me Sllavo-maqedonasit gjatë bisedimeve që vazhdojnë pas dite vonë.
Në tavolinë gjendjen çështje konkrete dhe të dyja palët janë të prirura të shpallin disa rezultate, ka thënë zëdhënësi.
XS
SM
MD
LG