Ndërlidhjet

SHKUP


Një organizatë e errët terroriste ,e panjohur më parë me emërin Armata Paramilitare Maqedonase 2000,është kërcënuar mbrëme që Shqiptarët të cilët kanë marrë shtetësin pas vitit 1994 të largohen nga Maqedonia. Po të mos largohen ata ,kjo organizatë thotë se do të pastroj fshatrat Shqiptare ,por do të kursej vendasit që denoncojnë terroristët ,sic ka thënë. Armata Paramilitare Maqedonase 2000 ,thotë se është formuar para dhjetë vjetësh, se ka 2000 anëtarë,mercenarë të paguar mirë dhe armë të sofistikuara.
XS
SM
MD
LG