Ndërlidhjet

UASHINGTON.


Presidenti i Shteteve të Bashkuar,Xhorxh Bush planifikon të vizitojë trupat paqëruajtëse Amerikane në Kosovë në kuadër të turneut të tij të dytë Evropean ,gjatë muajit korrik. Vizita do të bëhet në fund të turneut që do te shpie presidentin e Shteteve të Bashkuara ,Xhorxh Bush edhe ne Britani e Itali ku planifikon të marr pjes në samitin e vendeve më të zhvilluzara dhe do të vizitojë Papa Gjon Palin e Dytë.
XS
SM
MD
LG