Ndërlidhjet

PRISHTINË


Kryengritësit Shqiptar të Maqedonis kanë thënë se nuk pranojnë kurrfarë plani për çarmatosje të ngjashëm me atë që KFOR i udhequr nga NATO aplikoi për UÇPBM-në. Problemi në Maqedoni është totalisht i ndyshëm në krahasim me atë në jug të Sërbis dhe rrethanat e luftës sonë dhe kërkesat tona janë gjithashtu totalisht të ndryshme- i ka deklaruar në telefon agjencis Gjermane të lajmeve, Nazmi Beqiri-zëdhënës i kryengritësve Shqiptarë... Ai ka thënë se kryengritësit nuk do të pranojnë propozimin e mundëshëm të NATO-s për çarmatosje.
XS
SM
MD
LG