Ndërlidhjet

SHKUP


Ministri i brendëshëm Maqedonas ,Lube Boshkovski është larguar nga komiteti koordinues civil i ngritur në kuadrin e planit paqësor të presidentit Boris Trajkosvki që të mbikëqyr aspektet ushtarake dhe forcat e armatosura duke thënë që kolegët e tij të qëndrojnë tepër pas bashkësis ndërkombëtare dhe të jenë të butë ndaj kryengritësve Shqiptar. Ministri Boshkovski,nga radhët e VMRO-DPMNE-së ka thënë se ai është në favor të vendimeve energjike dhe rivendosjen e paqës me forca vetanake,pa ndihmën e bashkësis ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG