Ndërlidhjet

BRUKSEL


NATO kumtoi se ka urdhëruar planifikuesit ushtarak të Aleancës që të pregadisin një mision
në Maqedoni për mbledhjen dhe asgjësimin e armëve të dorëzuara nga kryengritësit sa më parë që një Marrëveshje politike do tu jepte fund luftimeve në atë vend.Në deklaratën e publikuar në Bruksel theksohet se NATO është i përgaditur të veprojë shpejtë,por vetëm me kusht që Shqiptarët etnik të Maqedonis dhe partit politike Sllavo-maqedonase të dakordohen për planin e paqës.Ambasadorët e NATO-s sot shqyrtuan kërkesen e Maqedonis që të ndihmonte në çarmatosjen e kryengritësve.
XS
SM
MD
LG