Ndërlidhjet

SHKUP


Bisedimet midis përfaqesuesve te Partive Maqedonase dhe atyre Shiptare lidhur me zgjidhjen e krizës në vend që mbahen nën kryesin e presidentit Trajkovski nuk po tregojnë shenja të donjë këthese.Kryeministri Lupço Georgievski ka deklaruar mbrëmë se bisedimet nuk po shkojnë në donjë drejtim ,por në dy drejtime të ndyshme. Diplomatë perëndimorë kanë thënë se dialogu nuk është intenziv,dhe se aspak nuk janë të kënaqur.Burime të afërta me partit Maqedonase thonë se dy kampet qëndrojnë me këmbëngulje pran qëndrimeve të tyre.
XS
SM
MD
LG