Ndërlidhjet

SHKUP


Një nga liderët e kryengritësve shqiptarë i njohur si komandant Hoxha është kërcënuar se po të mos ndërpriten sulmet kundër Araqinës ata do të granatojnë Shkupin duke filluar me objektet policore e ushtarke për të vazhduar pastaj me caqet tjera strategjike.Paqa e lufta varet nga Maqedonasit.Nëse ata dëshirojnë luftë-atë do ta kenë,ka thënë komandant Hoxha dhe ka njoftuar se tre civil dhe një gerril janë vrarë duke shtuar se luftëtarët e tij kanë vrarë pes polic.
Televizioni shtetëror i Maqedonis njoftoi se kryengritësit kishin shkrepur disa granata kundër rafineris së naftës ,të cilat kanë shpërthyer jo fort largë.
XS
SM
MD
LG