Ndërlidhjet

BRUKSEL


Shefi i siguris së Bashkimit Evropian,Javier Solana ka paraparë të arrij sonte nga Lindja e Afërt në Shkup që të marr pjes në bisedimet vendimtare gjatë vikendit midis Sllavo-maqedonasve dhe liderëve Shqiptar,njoftuan diplomatë të Bashkësis.Misioni i Javier Solanës ka për qëllim të inkurajoj të gjithë liderët e Maqedonis të përtërijnë dhe intensifikojnë dialogun ndër-etnik, ka thënë diplomati.
Shpresojmë se në Maqedoni do të ketë një marrëveshje gjatë vikendit,a thënë Gynar Vajgan,zëdhënës i Komisionerit të Bashkësis dhe ka shfaqur besimin se atje do të ketë një zgjidhje politike.
XS
SM
MD
LG