Ndërlidhjet

LONDËR


Britania do të luaj rrol prijës në forcat e mundëshme paqëruajtëse të NATOs në Maqedoni,citohet të ketë thënë sekretari Britanik i mbrojtjes,Xhef Hun.Sipas të gjitha gjasave ne do të ofrojmë kontribut substancial në trupa dhe nivelet komanduese,ka thën ministri Hun.Deri tani disa vende si Franca Italia,Gjermania,Greqia,Spanja dhe Republika Çeke kanë ofruar forca për misionin e NATOs që do të ndihmonte në çarmatimin e krygritësve,nëse arrihet marrveshje paqe midis Maqedonis dhe kryengritësve shqiptarë.
XS
SM
MD
LG