Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Nënsekretari i Kombeve të Bashkuara i ngarkuar për operacione paqesore,Zhan Mari Gieno ka thënë se rëndësi të madhe për ardhmërin politike të Kosovës ndërtimi i shoqëris multi-etnike,inkuadrimi i të gjitha bashkësive etnike në procesin politik dhe krijimi i kushteve për ndërtimin e mirëbesimit midis bashkësive të ndryshme etnike.Këshilli i Sigurimit i Kombevetë Bashkuara ka shqyrtuar mbrëmë raportin për situiatën në Kosovë te sekretarit të Përgjithëshëm,Kofi Anan dhe të delegacionit të Këshillit që javën e kaluar vizitoi Kosovën.
XS
SM
MD
LG