Ndërlidhjet

NJU JORK


Juman Rajts Voç nga Nju Jorku mbrëmë ka tërequr verejtjen se grupi që mban emërin Pramilitarët Maqedonas 2000 po qarkullon pamflete në qytetin e Shkupit e rrethinë,e cila bën thirrje që të vriteshin Shqiptarët dhe të shkatërrohej prona e tyre.Një nga Drejtorët e Juman Rajts Voç,Holi Kartner ka tërequr vërejtjen se këto pamflete mund të shpiejnën në dhunë të gjërë etnike dhe ka thënë se se qeveria në Shkup dhe bashkësia ndërkombëtare duhet të ndalojnë këtë menjëherë.
XS
SM
MD
LG