Ndërlidhjet

SHKUP


Nënkryetari i Partis Demokratike Shqiptare,Iljaz Halimi ka deklaruar pas ngjarjeve të mbrëmshe rrethe e brenda parlamentit se Maqedonia ndodhet një hap më afër luftës civile.Ajo që ndodhi thuajse ishte grusht shteti.Nevojitetet interevenimi i menjëherëshëm i NATO-s për evitimin e gjakëderdhjes,ka thë Iljaz Halimi.
Ai ka shtuar më tej se nëse negociatat duhet të rifillojnë ne dëshirojmë që ndërkombëtarët të jenë të pranishem dhe të ndërmjetesohet një marrëveshje që do te sillte NATO-n në Maqedoni sa më parë që eshtë e mundur,ka thënë Iljaz Halimi.Zëdhënësi i Partis për Prosperitet Demokratik,Zahir Bekteshi ka thënë se sulmi ndaj parlamentit ishte sulm kundër shtetit dhe se institucionet shtetërore të Maqedonis janë të paralizuara .Tani ne kërkojmë intervenim të menjëherëshëm ndërkombëtar,ka theksuar zëdhënësi i PPD-së.
XS
SM
MD
LG