Ndërlidhjet

SHKUP/PRISHTINË


Pas protestave të mbrëmëshme anti-shqiptare dhe anti-perëndimore në Shkup,një nga liderët e Kryengritësve Shqiptarë i njohur si Komandant Drin Korabi,i ka deklaruar në telefon agjencis Gjermane të lajmeve në Prishtinë se protestat dëshmojnë se Maqedonasit dhe qeveria e Maqedonis dëshirojnë luftë civile me Shqiptarët
U tëreqim vërejtjen atyre se luftëtarët tanë do të hyjnë jo vetem në Shkup,por edhe në Kumanovë e qytete tjera ,nëse ata vazhdojnë ti shmangen dialogut me Shqiptaret, ka thënë komandant Drin Korabi.
XS
SM
MD
LG