Ndërlidhjet

KOMBET E BASHKUARA


Asamblea e Përgjithëshme e Kombeve të Bashkuara vazhdoi mbledhjen speciale kushtuar luftimit të epidemis së SIDË-s me thirrjet drejtuar liderëve botëror që të tejkalonjnë mosmarrveshjet që kanë ndaluar aksionin kundër epidemis.Sekretari i përgjithësheëm i Kombeve të Bashkuara,Kofi Anan në fjalimin që mbajti mbrëmë tha para delegatëve nga më se 180 vende se bashkësia ndërkombëtare deri tani ka dështuar ti përgjigjet në mënyr adekuate kësaj epidemie qa ka marrë jetën e 22 milion njerëzve dhe ka infektuar rreth 36 milion të tjerë.
XS
SM
MD
LG