Ndërlidhjet

STOKHOLM/BRUKSEL


Vendimi i autoriteteve të Beogradit që të dorëzojnë Millosheviqin është një hap vendimtar në drejtim të drejtësisë për popullin e RF të Jugosllavisë dhe për të gjithë ata që vuajtën një decenje konfliktesh të dhunëshme në atë rajon, thuhet në deklaratën e publikuar nga Suedia - kryesuese e radhës së Bashkësisë Evropiane.
Këto ngjarje do të lehtësojnë edhe më shumë përpjekjet për ndërtimin e ardhmërisë në paqë dhe prosperitet në RFJ dhe në Ballkan përgjithësisht, ka thënë Javier Solana.
XS
SM
MD
LG