Ndërlidhjet

MOSKË


Ministri i jashtëm i Rusisë, Igor Ivanov, ka thënë se dorëzimi i ish presidentit jugosllav, Sllobodan Millosheviq në Tribunalin e Hagës të jetë i dëmshëm për stabilitetin e Jugoslavisë dhe se mund të ndezi flakën e separatizmit në Ballkan.
Pa kurrfarë dyshimi kjo do t’u shkojë për shati -siç ka thënë Ivanov- separatistëve në Kosovë dhe në Mal të Zi, që presin të largohen nga federata jugosllave. Po të zhvillohen gjërat në këtë drejtim, nuk është vështirë të imagjinohet se ku mundë të shpiejnë ato, ka thënë Ivanov.
XS
SM
MD
LG