Ndërlidhjet

SHKUP


I deleguari special i Bashkimit Evropian, Francois Leotard, ka patur takimin e parë me presidentin e Maqedonisë, Boris Trajkovski, me të cilin ka biseduar edhe çështjet kushtetuese. Patëm diskutime të gjëra lidhur me çështjet që na brengosin e në veçanti marrëdhëniet me Bashkimin Evropean, deklaroi Leotard i cili javën e ardhshme pritet të takohet me politikanë kryesorë dhe përfaqësues të bashkësisë ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG