Ndërlidhjet

ORIZARE


Zëdhënësja e Kryqit të Kuq Ndërkombëtar Annick Bouvier ka thënë se ekipi i kësaj organizate ka depërtuar në fshatin Orizare, për të dërguar mjete higjienike, medicinale dhe qirnj, njerëzve të cilët që nga tre maji, po qëndrojnë nëpër bodrumet e shtëpive të tyre. Por ajo gjithashtu ka theksuar se për shkaqe sigurie, ekipi i Kryqit të Kuq nuk ka pasur mundëi të arrijë deri në Likovë, ose në Grushinë, prej nga edhe ka pasur thirrje për ndihmë.
XS
SM
MD
LG