Ndërlidhjet

BELFAST


Lideri i Partisë Unioniste pro-britanike dhe kryeministër në Qeverinë e koalicionit të Irlandës Veriore David Trimble, mbrëmë në mesnatë, ashtu siç kishte paralajmëruar, dha dorëheqje. Ai këtë akt e ka shjeguar faktin që Armata Republikane Irlandeze – IRA, ende refuzon të çarmatoset, në pajtim me planin paqesor.
XS
SM
MD
LG