Ndërlidhjet

PRISHTINË


Misioni Paqeruajtës Ndërkombëtar në Kosovë, KFOR, i udhëhequr nga NATO-ja, në mënyrë efikase po e kontrollon, kufirin ndërmjet Kosovës dhe Maqedonisë. “Kjo gjë e ka vështirësuar jashtëzakonisht shumë veprimtarinë e ekstremistëve”, ka thënë zëdhënësi i KFOR-it Roy Broun. Siç transmeton agjencia gjermane DPA, zëdhënësi Broun ka thënë se gjatë qershorit të këtij viti, KFOR-i ka arrestuar afro 170 persona, të dyshuar se janë pjesëtarë të Ushtrisë Çlirimtare Kombëtare.
XS
SM
MD
LG