Ndërlidhjet

ATHINË


Në Athinë është kumtuar se iniciativa për mbajtjen e një Konference ndërkombëtare për të ardhmen e Ish-Republikës Jugosllave të Maqedonisë, është mirëpritur. Parashihet që në këtë konferencë do të marrin pjesë Bashkimi Evropian, Shtetet e Bashkuara dhe Rusia. Një Zëdhënës i Ministrisë së Jashtme greke ka thënë se ministri i Jashtëm grek Papandreu, për këtë çështje, tashmë ka biseduar me ministrat e jashtëm të Francës, të Britanisë, të Shteteve të Bashkuara dhe të Rusisë.
XS
SM
MD
LG