Ndërlidhjet

UASHINGTON


Shtetet e Bashkuara i kanë ofruar Tribunalit të Kombeve të Bashkuara me seli në Hagë shumë prova për të siguruar gjykimin e suksesshëm të ish - presidentit jugosllav, Sllobodan Millosheviq dhe kanë shfaqur gadishmërinë që t’i ofrojnë edhe prova tjera-po të jetë e domosdoshme, ka njoftuar zëdhënësi i Stejt Departmentit Richard Baucher. Zëdhënsi ka thënë se Shtetet e Bashkuara tashmë kanë dërguar në Hagë shumë dokumente lidhur me krimet që kanë bërë forcat serbe në Kosovë.
XS
SM
MD
LG