Ndërlidhjet

BANJA LUKA


Qeveria e entitetit të serbëve të Bosnjës i ka dërguar Parlamentit projekt ligjin që do të lejojë bashkëpunimin me Tribunalin e Kombeve të Bashkuara për krimet e luftës me seli në Hagë.
Ministri i drejtësisë të Republikës Serbe të Bosnjës, Biljana Mariq ka thënë se bashkëpunimi me Tribunalin e Hagës për entitetin e serbëve të Bosnjës dhe për Bosnjën është një obligim që rrjedhë nga marrëveshja paqësore e Dejtonit.
XS
SM
MD
LG