Ndërlidhjet

SHKUP


I deleguari special i Shteteve të Bashkuara, James Pardew dhe i deleguari special i Bashkimit Evropian, Francois Leotard takuan presidentin e Maqedonisë, Boris Trajkovski për të diskutuar zgjidhjen e krizës në vend. Leotard deklaroi se dikutimet me Trajkovskin ishin shumë të mira dhe ka thënë se ai dhe James Perdew ndajnë të njëjtën qasje lidhur me tejkalimin e krizës. Këtu kemi fillimin e një procesi politikë, ka thënë Leotard, duke shtuar se gjatë ditëve të ardhshme liderët partiakë të Maqedonisë planifikojnë mbajtjen e një sërë takimesh lidhur me zgjidhjen e krizës
XS
SM
MD
LG