Ndërlidhjet

HAGË


Juristi kanadez Christopher Black u shpreh pas dy orësh takimi me Slobodan Milosevic-in, se i akuzuari i Hagës ndjehet
“i relaksuar, psikologjikisht i fortë dhe krenar për cfarë ka bërë gjatë mandatit të tij si president. Black, i cili kryeson një grupim ndërkombëtar juristësh të formuar në muajin mars për mbrojtjen e Sllobodan Milloshevic-it, u shpreh se ish-lideri jugosllav ka përsëritur qëndrimin për t’u vetë mbrojtur para Gjykatës së kombeve të Bashkuara për Hetimin e Krimeve të Luftës, e të cilën ai e konsideron një institucion ilegal.
XS
SM
MD
LG