Ndërlidhjet

ANKARA


Qeveria turke ka marrë kontrollin mbi pesë banka të vogla private të vendit pasi, siç thuhet, ato nuk kanë qenë në gjendje të qartësojnë pozicionin e tyre. Bordi qeveritar për Rregullimin dhe Mbikëqyrjen e Bankave siguron klientët se dispozitat e tyre janë të garantuara dhe se kjo lëvizje ka për qëllim ta ngrejë sektorin bankar turk në nivel të normave dhe standarteve ndërkombëtare.
XS
SM
MD
LG