Ndërlidhjet

BEOGRAD


Partia e Sllobodan Millosheviqit ka kërkuar nga prokuroria që të paraqesë kallëzim penal kundër zyrtarëve të Qeverisë jugosllave dhe kundër kryeministrit të Serbisë, Zoran Xhinxhiq lidhur me përgjegjësin e tyre, siç thuhet, për dorëzimin e Millosheviqit në Tribunalin e Hagës. Zëdhënësi i Partisë Socialiste të Serbisë, Lubomir Ilkiq ka thënë se zyrtarët me këtë rast kanë shkelur Kushtetutën dhe ka përsëritur ankesat e sipmatizantëve të Millosheviqit, të cilët thonë se ekstradimi i tijë ka qenë ngjashëm me kidnapim.
XS
SM
MD
LG