Ndërlidhjet

BRUKSEL


George Robertson dhe Javier Solana në një deklaratë të përbashkët i kanë cilësuar vërejtjet e kryeministrit Lupço Georgievski si përgjigje jodinjitoze ndaj përpjekjeve ndërkombëtare që të asistojnë në kërkimin e zgjidhjes paqësore në Maqedoni.
Në deklaratë thuhet se vërejtjet e Georgievskit janë gjithashtu të papranueshme duke mbajtur para sysh se ndërmjetësuesit ndërkombëtar, Pardew e Leotard gjenden në Shkup me ftesën e qeverisë, e cila ka qenë nënshkruar protokolin ndërkombëtar për ambientin të Kjotos - po izolojnë vendin nga aleatët e tij.
XS
SM
MD
LG