Ndërlidhjet

BON


Negociatat në Konferencën e Kombeve të Bashkuara kushtuar ndryshimeve klimatike në botë kanë ngecur për shkak se ministrat e ambientit janë ngatërruar në çështje procedurale.
Ministri gjerman për çështje të ambientit Jirgen Tritin deklaroi se pjesmarrësit tek duhet të fillojnë diskutimet rreth marrveshjes së Kjotos për nxemjen globale për shkak të çështjeve procedurale.
Negociatorët në këte konferencë synojnë një marrveshje të përpiktë për reduktime të obligueshme të gazrave ndotës që dyshohet se shkaktojnë nxemjen globale dhe ndryshimet klimatike në Tokë.
XS
SM
MD
LG