Ndërlidhjet

NJU JORK


Konferenca e Kombeve të Bashkuara ka përfunduar një ditë me vonesë, me arritjen e marrëveshjes rreth planit për luftimin e trafikut të armëve të lehta, cka u kundërshtua fillimisht nga përfaqësuesit e Shteteve të Bashkuara pasi kjo, sipas tyre, do të cënonte të drejtat e pronarëve privatë të armëve dhe prodhuesve në vend. Plani fton qeveritë të forcojnë bashkëpunimin në nivel politik, për reduktimin e armëve të lehta, një industri që sjell rreth 500 milion dollarë fitime në vit.
XS
SM
MD
LG