Ndërlidhjet

BEOGRAD


Nënkryetari i qeverisë serbe, Nebojsha Çoviq ka vlerësuar se Serbia dhe Mali i Zi, nuk do të mund të ndahen ashtu si në rastin e Kroacisë dhe Bosnjë e Hercegovinës, sepse, siç ka thënë ai, këtu bëhet fjalë për të njejtin popull.
Nebojsha Çoviq ka vlerësuar se aktualisht nuk ka zgjidhje përfundimtare për Kosovën, duke shtuar se për këte nevojiten disa vite.
Çoviq ka thënë se anëtarësimi i Jugosllavisë në Bashkimin Evropian, NATO dhe Partneritetin për
Paqë janë ardhmëria e sajë, por kjo duhet bërë hap-pas hapi, siç është shprehur.
XS
SM
MD
LG