Ndërlidhjet

BON


Negociatat e ministrave të ambientit nga 180 vende janë përqëndruar rreth një projekt ujdie për luftimin e nxemjes globale që synon shtegdalje nga qorrsokaku shumvjeçar dhe të bëj efektiv protokolin e KJOTO-s, pa pjesmarrjen e Shteteve të Bashkuara.
Pas bisedimeve që kishin gjithë natën, delegatët filluan diskutimet maratonike në kuadrin e përpjekjeve që të kompletojnë rregullat e marrveshjes që kërkon nga vendet e industrializuara të reduktojnë emisionin e gazrave që dyshohet se shkaktojnë nxemjen e atmosferës dhe ndryshime klimatike.
XS
SM
MD
LG