Ndërlidhjet

GJENEVË


Agjencia e Kombeve të Bashkuara për Refugjatë po diskutonë me Komitetin Ndërkombëtar të Kryqit të Kuq mundësinë për masa të mirbesimit midis maqedonasve dhe shqiptarëve që të hapin rrugën për këthimin eventual të njerëzve në fshatrat e goditura nga luftimet,njoftoi zëdhënësi i UNHCR-së në Gjenevë, Ron Redmond.
Zëdhënësi ka shfaqur brengosje mbase shpërthimi i sërishëm i dhunës në Maqedoni mund të rezultojë në refugjatë të tjerë,por ka thënë se megjith luftimet e përtrira rreth Tetovës, nuk është vërejtur donjë hikje e dukshme e njerëzve prej atij rajoni.
XS
SM
MD
LG