Ndërlidhjet

BEOGRAD


Mandartari për formimin e qevertis së re federale jugosllave,Dragisha Peshiq, paraqiti ekspozenë në mbledhjen e dy dhomave të kuvendit jugosllav.
Ai i propozoi parlamentit qeverinë prej 10 anëtarësh ,pes ministra nga Serbis e pes nga Mali i Zi.
Sipas fjalëve të Peshiqit,prioritet i kabinetit të tij do të jetë rirregullimi i raportve Midis Serbis dhe Malit të Zi,dy republikave të fedaratës jugosllave.
XS
SM
MD
LG