Ndërlidhjet

GJENEVË


Shtetet e Bashkuara kanë hedhur poshtë pas shtatë vjet negocijatash planin për forcimin e masave për ndalimin e përdorimit të mikrobeve si armë lufte. Ky akt, është pjesë së Konventës për Armët Biologjike të vitit 1972, për të cilën kryenegocijatori amerikan, Donald Mahley, tha se Shtetet e Bashkuara e mbështesin. Por ai nënvizoi se, “vënia e të dhënave të Mbrojtjes në dispozicion të ekipeve inspektuese mund të rrezikojë sigurinë kombëtare dhe informacionet sekrete industriale të Shteteve të Bashkuara”.
XS
SM
MD
LG