Ndërlidhjet

PRISHTINË


Sot në moshën 57 vjeçare në Prishtinë vdiq dhe u varros gazetari dhe publicisti kosovar, Fehim Rezhepi.
I ndjeri Fehim Rezhepi tërë jetën ia kushtoi profesionit të gazetarisë. Deri në vitin 1999 ishte redaktor shumë-vjeçar në Radio Prishtinë, ndërsa pastaj ishte korrespondent i Radio “Frens Internasional”.
Fehim Rexhepin vdekja e gjeti në detyrën e komentatorit të Radios “Evropa e Lirë”.
XS
SM
MD
LG