Ndërlidhjet

OHËR


Vazhdojnë bisedimet për planin e paqes të propozuar nga Perëndimi në rezidencën verore të presidentit Boris Trajkovski, nën masa të forta sigurie. Pala maqedonase përfaqësohet nga presidenti Boris Trajkovski, kryeministri Ljubco Georgievski dhe Branko Cervenkovski, ndërsa pala shqiptare nga kryetarët, Arbër Xhaferri i Partisë Demokratike Shqiptare dhe Ymer Ymeri i Partisë së Prosperitetit Demokratik. Francois Leotard dhe James Pardew, të dërguarit respektivisht të Bashkimit Europian dhe Shteteve të Bashkuara, janë ulur gjithashtu në tryezën e bisedimeve.
XS
SM
MD
LG